Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Спеціалісти Сахновщинської селищної ради взяли участь у проєкті "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади"

Дата: 15.05.2023 18:11
Кількість переглядів: 458

Фото без описуСпеціалісти Сахновщинської селищної ради взяли участь у проєкті "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади" за реалізації Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Уряду Канади.

Цей проект має на меті сприяти підвищенню стійкості українських громад, сприяти посиленню спроможності збору ґендерно-чутливих даних, інклюзивного прийняття рішень та залучення і сприяння виробленню рішень представниками громад на місцевому рівні в Україні. У Харківській області у проєкті беруть участь 13 громад, включаючи Сахновщинську. 

Проєкт передбачає проведення по три тренінги у травні-червні поточного року. Тривалість кожного тренінгу – 2 дні по 8 годин на теми: «Збір даних в громаді», «Аналіз даних», «Формування інклюзивного плану дій на основі фактичних даних». Також передбачається проведення у липні-серпні по три діалогові сесії для розробки планів реагування громад на основі фактичних даних. Крім того, у листопаді 2023 року буде проведений одноденний регіональний форум для обміну досвідом.

Так, 12 та 13 травня у приміщенні Сахновщинської селищної ради відбувся перший з трьох запланованих тренінгів "Збір даних для впливу". У ньому взяли участь старости, працівники ЦНАПу, працівники відділу соціального захисту населення та сектору по роботі із зверненнями громадян. Після завершення дводенного тренінгу учасники отримали сертифікати про його проходження. 

Після успішного завершення проєкту, організатори нададуть громадам обладнання для збору та аналізу даних, такі як ноутбуки, планшети, програмне забезпечення тощо.

Цей проєкт є важливим кроком у розвитку громади та впровадження нових технологій в управління на місцевому рівні. Отримані знання та навички стануть у пригоді для подальшої роботі спеціалістів Сахновщинської селищної ради та в управлінні їхніми справами.

Хочемо висловити подяку організаторам проєкту - Міжнародній організації з міграції та Уряду Канади, за їхню допомогу та підтримку нашої громади у важкий час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь