Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Розпочалась робота ХXX сесії VIIІ скликання Сахновщинської селищної ради

Дата: 11.05.2023 21:46
Кількість переглядів: 174

Фото без опису11 травня 2023 року в малому залі для засідань відбулося подвійне засідання постійних депутатських комісій з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, та комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики в рамках підготовки до ХХХ сесії VIII скликання. Засідання пройшло під головуванням Володимира ЯЦИНИ.

У ньому взяли участь члени комісій, селищний голова, заступники селищного голови, секретар селищної ради, спеціалісти селищної ради, керівники установ.

На засіданні було розглянуто такі питання порядку денного: 
1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за січень-березень 2023 року.
2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року №2105-VIII «Про селищний бюджет на 2023 рік» та додатків до нього».
3. Про внесення змін до рішення XXII сесії селищної ради VIII скликання від 30.08.2022 року №2033-VIII «Про створення опорного закладу -Комунальний заклад «Огіївський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області з філією Комунальний заклад «Тавежнянський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».
4.Про затвердження звіту завідувача КУ «Трудовий архів Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області» про роботу установи за 2022 рік.
5. Про затвердження звіту директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області  про роботу установи за 2022 рік.
6. Про затвердження звіту директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області про роботу установи за 2022 рік.
7. Про внесення змін до рішення V сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання від 26.01.2021 року №56- VIII «Про утворення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради», зі змінами.
8. Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні зареєстрованих на території Сахновщинської селищної територіальної громади, а також їх рідних на 2023-2025 роки.
9. Про звіт старости Новочернещинського старостинського округу.
10. Про звіт старости Дар-Надеждинського старостинського округу.
11. Про звіт старости Новоолександрівського старостинського округу.
12. Про звіт старости Огіївського старостинського округу.
13. Про виконання рішення селищної ради №706-VIIIвід 20.08.2021 року «Про затвердження Комплексної програми профілактики та протидії злочинності на території Сахновщинської селищної ради на 2021-2022 роки» та №1540-VIII від 07.12.2021 року «Про внесення змін до Комплексної програми профілактики та протидії злочинності на території Сахновщинської селищної ради на 2021-2022 роки».
14.Про виконання рішення сесії селищної ради №1179-VIII»Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальними закладами культури Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області».
15.Про внесення змін до рішення ХХІХ сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 30.03.2023 року №2210- VIII «Про затвердження програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини в Сахновщинській селищній раді Красноградського району на 2023-2026 роки».

Усі питання порядку денного були детально розглянуті членами постійних депутатських комісій. До деяких з них були внесені пропозиції й рекомендації, та були прийняті відповідні рішення. Протокол сьогоднішнього засідання постійних комісій буде оприлюднено на офіційному сайті громади після його оформлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь