Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулася церемонія покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

8-го травня, до Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Сахновщинській громаді відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам. У ній взяли участь селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, обласний депутат Армен БАКМАНЯН, заступники селищного голови Олександр КОБА та Максим КАРПЛЮК, секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, начальник Сахновщинського відділення поліції №1 Андрій НОВІЧЕНКО, працівники відділу освіти, культури, молодості та спорту, нинішні захисники України, жителі громади. Присутні вшанували пам'ять полеглих воїнів Другої світової війни та Героїв сьогодення хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам.

До слова були запрошені селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, почесний ветеран України та голова ради Сахновщинської організації ветеранів України Алла ЄКІМОВА, настоятель Сахновщинського Свято-Покровського храму отець Іоанн.

Зранку в Сахновщинському храмі відслужили панахиду за всіма загиблими воїнами, які віддали свої життя за незалежність рідної землі.

Вічна пам'ять усім загиблим у Другій світовій війні! Слава кожному і кожній, хто бився проти нацизму та переміг! Слава всім нашим Героям різних часів, яким ми однаково завдячуємо нашим життям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь