Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Продовжується впорядкування території Сахновщинської громади

Дата: 04.05.2023 14:34
Кількість переглядів: 108

Фото без описуЗ початку березня місяця у Сахновщинській громаді проводяться роботи по впорядкуванню території. Так, у селищі Сахновщина та у старостинських округах виконується щоденна робота: приводиться до ладу місця масового відпочинку та загального користування, упорядковуються узбіччя доріг і клумби, доглядаються місця поховання, прибираються парки, сквери, ліквідовуються несанкціоновані звалища, проводяться інші види робіт відповідно до потреб.

Всі ці роботи виконують особи направлені Центром зайнятості та місцеве активне населення. За домовленістю Сахновщинського відділу Красноградської філії Харківського обласного центру зайнятості з селищним головою, працівниками селищної ради було проведено опитування старост громади, визначено індивідуальні обсяги робіт у кожному старостаті. На основі отриманих результатів фахівці Центру зайнятості підібрали та направили відповідну кількість осіб з числа безробітних для виконання поставлених завдань.

З метою забезпечення контролю виконання робіт та їх якості, від яких залежить чистота наших населених пунктів, спеціалісти селищної ради минулого тижня зробили виїзд до таких старостинських округів, як Лигівський, Лебедівський, Шевченківський, Огіївський, Великобучківський, Тавежнянський, Багаточернещанський, Аполлонівський. У всіх селах роботи виконані на високому рівні. За проведеним оглядом перелічених вище старостинських округів, найкращі результати роботи показали Лигівський, Лебедівський та Шевченківський старости.

У травні місяці роботи по благоустрою продовжаться. Центром зайнятості заплановано долучити ще 49 осіб до суспільно корисних робіт і 21 особу до громадських робіт.

Висловлюємо подяку всім активним громадянам, які долучилися до впорядкування місця свого проживання та доклали особистих зусиль у покращення благоустрою Сахновщинської громади.

Разом – можемо більше!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь