Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

З Днем працівників пожежної охорони України!

Дата: 17.04.2023 10:57
Кількість переглядів: 184

Фото без описуШановні працівники пожежної охорони України! Щиро вітаємо вас зі святом, присвяченим вашій нелегкій і відповідальній професії, з днем сильних та мужніх людей – Днем працівників пожежної охорони України! Професія пожежника завжди була у центрі уваги через постійний ризик, небезпеку та щоденне виконання неможливого, але в умовах війни, ваша робота набуває ще більшого значення, ще більших загроз для життя та подвигів. 

Працівники пожежної охорони України стали справжніми героями в години атак ворога, рятування та евакуації людей, знищення чи пошкодження інфраструктури, в годину найважливіших потреб громадян. Ви витрачаєте надлюдські зусилля, щоб забезпечити безпеку українців, цілісність їх майна, наші міста та села від небезпечних пожеж. 

У ці важкі часи, коли наша країна змушена боротися за свою незалежність та територіальну цілісність, ви дотепер стійко тримаєте свій фронт, кожен на своїй позиції, у своєму місті, селищі чи селі.  

Хочемо висловити вам величезну подяку за вашу роботу! Бажаємо вам міцного здоров'я, наснаги, терпіння та невичерпної енергії в роботі. Ви - наш захист, наша гордість, наші герої, і ми завжди будемо вдячні за вашу нелегку працю на благо нашої країни! 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь