Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ГРАН - ПРІ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «ВЕСНЯНЕ СУЗІР’Я»

Дата: 12.04.2023 11:24
Кількість переглядів: 212

Фото без описуНещодавно були підведені підсумки Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Весняне сузір’я», засновником якого є Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода» та «Злагодафест» за підтримки уряду Республіки Болгарії, Міністерства освіти та науки, Міністерства культури Республіки Болгарія.

Метою конкурсу є відродження, збереження і розвиток національних культур, розкриття нових талантів, підтримка і розвиток творчих здібностей, обмін творчими досягненнями та встановлення нових творчих контактів та ін. У дистанційному, благодійному двотуровому конкурсі «Весняне сузір’я» вік учасників був не обмежений, тема номерів була довільна.
Від Сахновщинської громади участь у Міжнародному конкурсі в номінації народні майстри взяла жителька села Сугарівське Валентина ТОПУЗЛІЄВА. ЇЇ роботи з джуту високо оцінило професійне журі та присудило нашій землячці Гран-прі у жанрі народно-прикладне мистецтво.

Щиро вітаємо пані Валентину з перемогою в конкурсі, бажаємо творчого натхнення, досягнення нових вершин! І довгоочікуваної Перемоги нам усім!!! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь