Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова взяв участь у Польсько-українському форумі місцевого самоврядування

Дата: 11.04.2023 10:00
Кількість переглядів: 140

Фото без описуЗ 21 по 24 березня у місті Сероцьк Мазовецького Воєводства Республіки Польща відбувся Польсько-український форум місцевого самоврядування, організований командою Центра розвитку місцевого самоврядування у партнерстві з Urząd Miasta i Gminy w Serocku, Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza, Польсько-українською аграрною асоціацією, в якому взяв участь Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ.

Форум тривав 4 дні та проходив у рамках організованого візиту голів громад до Республіки Польща для вивчення кращого польського досвіду управління територіями, відновлення та розвитку України. До форуму долучились 16 представників громад з Харківської, Полтавської, Львівської, Закарпатської та Київської областей, представники польського урядування та адміністрацій місцевого самоврядування з Сероцька, Легіоново, Радзимінського, Велішева та Вінніца, а також представники бізнесу. 

Протягом 4-х днів учасники обговорили співпрацю, напрямки розвитку українських органів місцевого самоврядування після російської агресії, презентували інвестиційні проєкти, задля залучення до співпраці польських партнерів для розвитку бізнесу своїх громад, між собою обмінялись досвідом управління. В панельних дискусіях форуму обговорювали питання викликів, які стоять перед нашими громадами та можливі шляхи сумісної діяльності з місцевим самоврядуванням Польщі. 

По завершенню форуму відбулась церемонія вручення сертифікатів про проходження навчальної програми, на якій селищний голова вручив польським колегам символ Сахновщинської громади – сахновщинський коровай.

Висловлюємо щиру подяку організаторам та учасникам форуму, польським колегам за можливість здобути нові знання для впровадження їх у життя! 

Цей форум став важливою платформою для зміцнення співпраці між Україною та Польщею. Попри складні умови, наші народи об’єднуються заради Перемоги України! 

Українські громади будуть розвиватися та укріплюватись, а головне — мати європейське майбутнє! 
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь