Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулось звітування старости Новочернещинського старостинського округу 

Дата: 07.03.2023 16:57
Кількість переглядів: 148

Фото без опису7 березня 2023 року відбулось звітування перед жителями старости Новочернещинського старостату Віри ЯВОР. За участі селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО та секретаря селищної ради Віталія ЯКОВЕНКА.

У своєму звіті Віра Іванівна доповіла про результати роботи за 2022 рік, демографічні дані та міграційний рух населення, проведені заходи щодо упорядкування старостату, заклади, які функціонують, кількість призваних чоловіків та ВПО, кількість виданих довідок і наданих послуг за рік, рівень виконання нею доручень та своїх повноважень, кількість виданої гуманітарної допомоги.

Староста виокремила такі найгостріші проблеми та потреби старостату: оформлення права власності на особисті будинки, приватизація землі, підвіз жителів старостату до Сахновщини, водозабезпечення, ремонти ФАПу, сільського будинку культури, адміністративного приміщення, ремонт та грейдерування доріг.

Жителів турбували питання отримання дров за державною програмою сім’ями військовослужбовців, опалення сільського будинку культури, ремонт містка на території старостату, робота школи.

Питання, які вимагають вивчення, були занотовані радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ для подальшого їх опрацювання спеціалістами та скорішого вирішення. Жителі визначили роботу старости задовільною.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь