Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській громаді відбулись громадські слухання 

Дата: 03.03.2023 10:36
Кількість переглядів: 176

Фото без опису2 березня 2023 року у Сахновщинському будинку культури відбулись громадські слухання. На них були присутні Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, перший заступник селищного голови Валерій ЗАВАЛІЙ, заступник селищного голови Максим КАРПЛЮК, заступник селищного голови Олександр КОБА, працівники селищної ради, представники правоохоронних органів, керівники комунальних підприємств та 62 громадяни з правом голосу.  Перед початком слухань, шляхом голосування, жителі обрали головуючого засідання – Миколу МОКЛЯКА, секретаря слухань – Юлію ХОРОШЕВСЬКУ, лічильну комісію – Вікторію ШЕВЧЕНКО та Катерину ДЕЙКО.  

Микола Олексійович запропонував затвердити регламент засідання. Під час затвердження порядку денного громадських слухань жителі громади  висунули пропозицію виключити з порядку денного 4 питання «Про демонтування старого танцювального майданчика на території центрального парку в смт Сахновщина та облаштування нового майданчика для спортивних ігор». Пропозицію було підтримано, затверджено наступний порядок денний:
1. Стратегія розвитку Сахновщинської територіальної громади на 2022-2027 роки.
2. Звіт про діяльність виконавчих органів за 2022 рік та регуляторну діяльність.
3. Про виконання бюджету Сахновщинської територіальної громади за 2022 рік.

По першому питанню доповідав заступник селищного голови Максим КАРПЛЮК. Він вказав сильні та слабкі сторони громади, її можливості та загрози, доповів про заплановану діяльність в рамках стратегії на 2022-2027 роки. Громадяни поставили уточнюючи питання та надали пропозиції: посилити роботу комісії з питань екології, виконувати всі заплановані дії по напрямках. Відбулося голосування, стратегія була схвалена, запропоновано винести її на затвердження сесії селищної ради. 

Далі інформував селищний голова про діяльність виконавчих органів за 2022 рік та регуляторну діяльність. Про виконання бюджету Сахновщинської територіальної громади за 2022 рік доповіла начальниця фінансового відділу Ольга СІБАГАТУЛЛІНА. 

У ході засідання було поставлено низку питань та надано пропозиції громадянами, щодо покращення роботи органів місцевого самоврядування. Питання були взяті на контроль, пропозиції враховано.

Додаток: протокол громадських слухань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь