Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 23.02.2023 17:04
Кількість переглядів: 247

Фото без опису23-го лютого 2023 року у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО.  

На порядок денний засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради було винесено та розглянуто такі питання: 
1. Про схвалення звіту про виконання бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за 2022 рік.
2. Про забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян в 2022 році.
3. Про проведення роз’яснювальної роботи з питань подання е-декларацій посадовими особами та депутатами селищної ради.
4. Про затвердження Плану заходів з виконання вимог антикорупційного законодавства України в Сахновщинській селищній раді на 2023 рік.
5. Про стан охоплення громадян, які потребують сторонньої допомоги, послугами територіального центру.
6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 23.06.2022 року № 83 «Про затвердження Порядку передачі на території Сахновщинської територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану в Україні».
7. Про створення субланки Сахновщинської селищної ради ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Красноградського району.
8. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень громадській організації «Сахновщинський місцевий осередок громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос».
9. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень комунальному закладу «Сахновщинський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 2» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
10. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень комунальному закладу «Лигівський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
11. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень комунальному закладу «Новоолександрівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок)» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
12. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень комунальному закладу «Новоолександрівський ліцей» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
13. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень комунальному закладу «Олійниківська гімназія» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
14. Про внесення змін до Положення про надання адресної матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями до селищної ради.
15. Про надання дозволу гр. *** на видалення та вивезення самосіяної рослинності дерев, яка перешкоджає повноцінному використанню земельної ділянки, яка розташована на території Новоолександрівського старостинського округу Сахновщинської селищної ради.
16. Про надання дозволу гр. *** на видалення та вивезення самосіяної рослинності дерев, яка перешкоджає повноцінному використанню земельної ділянки, яка розташована на території Лебедівського старостинського округу Сахновщинської селищної ради.
17. Про надання дозволу гр. *** на видалення та вивезення самосіяної рослинності дерев, яка перешкоджає повноцінному використанню земельної ділянки, яка розташована на території Лебедівського старостинського округу Сахновщинської селищної ради.
18. Про затвердження мережі приміських автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі Сахновщинської територіальної громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Після засідання головний інспектор ВЗНС Красноградського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області Ірина ЦЕХМИСТРО доповіла присутнім про створення добровільних об’єднань учнівської молоді під назвою «Рух юних рятувальників-пожежних» на базі ДСНС, розповіла про мету, завдання, потреби та запропонувала укласти меморандум про подальшу співпрацю та взаємодію між Сахновщинською селищною радою та Красноградським РУ Головним управлінням ДСНС України у Харківській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь