Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Звітування старост старостинських округів Сахновщинської громади продовжується

Дата: 15.02.2023 17:42
Кількість переглядів: 215

Фото без опису15 лютого відбулося звітування старост Лебедівського та Новоолександрівського старостинських округів – Валентини ЧЕРКАС та Сергія БОНДАРЕНКА, перед жителями громади. У звітуванні старост участь взяли перший заступник селищного голови Валерій ЗАВАЛІЙ та секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО.



У своїх звітах старости доповіли про результати роботи за 2022 рік, демографічні дані та міграційний рух населення, проведені заходи щодо упорядкування старостатів, заклади, які функціонують, кількість призваних чоловіків та ВПО, кількість виданих довідок і наданих послуг за рік, рівень виконання ними доручень та своїх повноважень, кількість виданої гуманітарної допомоги.

Валентина ЧЕРКАС в планах на 2023 рік вказала: передачу артезіанських свердловин на баланс Сахновщинського КВКП, поточний ремонт водопроводу по деяких вулицях старостату, ремонт покрівлі Лебедівської гімназії, поточний ремонт доріг вуличного сполучення, направлення працівників на громадські роботи у весняно-літній період.

Громадян хвилювали такі питання: оплата водопостачання жителями старостатів, ремонт водопроводу, надання дров за державною програмою сім’ям військовослужбовців, ремонт Лебедівської гімназії, ремонт доріг, направлення в село Лебедівка соціального працівника, оснащення та ремонт бомбосховищ у Новоолександрівському дитячому садочку та школі, капітальний ремонт містка, якість проведення дистанційного навчання в школах, інші.

З початку повномасштабного вторгнення військ рф на територію України жителі цих двох старостатів підтримували та допомагали нашим військовим усім необхідним. Збирали благодійну допомогу у вигляді продуктів, речей, засобів гігієни тощо, долучались до фінансових зборів та жителі Лебедівського старостату спільно купили два тепловізори.

Всі проблемні питання та прохання жителів Лебедівського та Новоолександрівського старостинських округів будуть передані селищному голові та направлені до відповідних спеціалістів для їх вирішення.

Жителі визначили роботу старост обох старостатів задовільною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь