Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулось засідання ХXVІІ позачергової сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 17.01.2023 15:17
Кількість переглядів: 190

Фото без опису17-го січня у великому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулось пленарне засідання ХXVІІ позачергової сесії VІІІ скликання під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО. В засіданні взяло участь 22 депутати. 

Всі питання порядку денного були заслухані на постійних депутатських комісіях та на погоджувальній раді Сахновщинської селищної ради. 

На пленарному засіданні позачергової ХXVІI сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання були прийняті рішення з таких питань:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року №2105-VIII «Про селищний бюджет на 2023 рік» та додатків до нього.
2. Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна Сахновщинської територіальної громади.
3. Про затвердження плану-графіка проведення  заходів з відстеження результативності діючих регуляторних актів Сахновщинської селищної ради.
4. Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення керівників комунальних підприємств Сахновщинської селищної ради та укладення контрактів керівників комунальних підприємств.
5. Про затвердження Положення про порядок ведення претензійної та позовної роботи Сахновщинської селищної ради.
6. Про організацію медичних пунктів тимчасового базування на території Сахновщинської селищної ради.
7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сахновщинської селищної ради 
Красноградського району Харківської області за 2022 рік.
8. Про затвердження фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на 2023 рік.
9. Про затвердження фінансового плану КНП «Сахновщинська центральна лікарня» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на 2022 рік, зі змінами.
10. Про затвердження фінансового плану КНП «Сахновщинська центральна лікарня» Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на 2023 рік.

З усіх питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення, які згідно з Регламентом після підписання головою будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь