Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Польська громада Кузня-Рациборська подарувала Сахновщинській громаді автобус з гуманітарною допомогою 

Дата: 18.12.2022 11:12
Кількість переглядів: 161

Фото без описуЗа сприяння народного депутата Павла СУШКА, Міністерства закордонних справ України, в особі Міністра Дмитра КУЛЕБИ та директорки Департаменту економічної дипломатії МЗС Олександри ВАСИЛЕНКО, за ініціативи Сахновщинського селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО на початку цього тижня заступники селищного голови: Олександр КОБА та Максим КАРПЛЮК поїхали до польської громади (Гміна) Кузня-Рациборська задля налагодження міжнародних зав’язків, доставки гуманітарної допомоги та автобуса.

За дні перебування в польській громаді заступники селищного голови успішно провели зустріч з мером Кузня-Рациборської громади Paweł Macha, налагодили міцні ділові відносини, домовились про подальшу співпрацю та зустрічі. 13 грудня мером офіційно було передано автобус. Він до країв заповнений одягом, їжею, побутовим приладдям, засобами гігієни, які зібрали та передали мешканці Кузня-Рациборської громади. Також, разом з автобусом, мер Paweł Macha передав Олександром КОБОЮ привітання Сахновщинській громаді з прийдешнім Різдвом та Новим Роком у вигляді малюнка українки Вероніки ПЕЛОВІНОЇ, яка з березня 2022 року живе в польській громаді, з таким текстом: «Правдивий друг любить за всякого часу, в недолі ж він робиться братом». Вітаємо вас з прийдешнім Різдвом та Новим 2023 роком. Миру вам у серцях, родинах, містах і країні. Передаємо повний автобус подарунків від щирих сердець наших мешканців з надією на припинення усіх військових дій. Просимо передати ці подарунки перш за все дітям, щоб вони відчули, що в гміні Кузня-Рациборська у них є люблячі браття та сестри».  

16 грудня автобус та гуманітарну допомогу доставили до Сахновщинської громади. На цю подію завітав голова фракції політичної партії "Слуга Народу" Олександр ЧЕРКАС та народний депутат Павло СУШКО за сприяння якого, керівництво Сахновщинської громади змогло налагодити робочі зв'язки з мером польської громади та в результаті співробітництва було отримано гуманітарну допомогу та автобус. У прямому ефірі, який 16 грудня було опубліковано на сторінці Facebook Сахновщинської громади, він розповів деталі та висловив сподівання на подальшу співпрацю двох громад. Після цього, Павло СУШКО разом з селищним головою та його заступниками відвідали Алею Слави полеглих на війні Героїв України та в приміщенні селищної ради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. 

Від імені всієї Сахновщинської громади висловлюємо щиру вдячність меру Paweł Macha та жителям Кузня-Рациборської громади, депутатові Павлові СУШКУ, Міністру Дмитрові КУЛЕБІ та директорці Департаменту економічної дипломатії МЗС Олександрі ВАСИЛЕНКО. Дякуємо всім причетним до організації, передачі та наповнення автобуса!!! 

Хай добрі справи повертаються вам сторицею!
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь