Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулось пленарне засідання чергової ХXV сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 08.12.2022 10:19
Кількість переглядів: 357

Фото без опису7-го грудня у великому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулось пленарне засідання чергової ХXV сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО.

Та перш ніж розпочати розгляд питань порядку денного селищний голова привітав всіх з Днем місцевого самоврядування та пройдешнім Днем громади. Також у своїй промові селищний голова підбив підсумки роботи за рік, окреслив завдання та визначив пріоритети над якими потрібно всім разом працювати в майбутньому. Від голови Харківської обласної ради Тетяни ЄГОРОВОЇ-ЛУЦЕНКО Володимир Володимирович зачитав вітальні слова для присутніх працівників місцевого самоврядування.

Після цього селищний голова вручив Миколі Олексійовичу МОКЛЯКУ знак та посвідчення «Почесний громадянин Сахновщинської громади», звання якого йому було присвоєно в грудні 2021 року.

З нагоди свята Сахновщинський селищний голова відзначив кращих працівників виконавчого апарату і депутатів, та вручив їм грамоти від Харківської обласної ради. За активну участь у розбудові місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Харківщини та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування було нагороджено: Людмилу ЛАВРОВУ (депутат Сахновщинської селищної ради), Ларису РАДЗІВІЛО (староста Лигівського старостинського округу), Вікторію ПШИКУН (діловод Багаточернещинського старостинського округу), Ірину ТИМОФІЄНКО (начальник відділу соціального захисту населення Сахновщинської селищної ради), Володимира ЯЦИНУ (депутат Сахновщинської селищної ради).

Разом з цим, грамотами Сахновщинської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток Сахновщинської громади та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування Володимир СУЄЦЬКИЙ нагородив: Людмилу КЛІМОВУ (депутат Сахновщинської селищної ради), Наталію ПРИХОДЬКО (головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради), Ольгу СІБАГАТУЛЛІНУ (начальник фінансового відділу Сахновщинської селищної ради), Олену ГРЕШ (директор Центру соціальних служб Сахновщинської селищної ради).

До святкових поздоровлень долучився голова Красноградської районної ради Володимир ПТИШНИК. Від імені голови Красноградської військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА, депутатів Красноградської районної ради та від себе особисто він привітав всіх із професійним святом. Грамотами Красноградської районної військової адміністрації та Красноградської районної ради за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, патріотизм, активну громадську позицію та з нагоди відзначення професійного свята Дня місцевого самоврядування Володимир Олександрович нагородив: Аліну ЛЄГУШУ (начальник відділу-головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку і звітності Сахновщинської селищної ради), Наталію МАСАЛЬСЬКА (діловод Тавежнянського старостинського округу), Ніну ЧУМАК (секретар керівника Сахновщинської селищної ради), Юлію ХОРОШЕВСЬКУ (головний спеціаліст загального відділу Сахновщинської селищної ради), Сергія ПРОКОПЕНКА (депутат Сахновщинської селищної ради), Віталія МОРГУНА (депутат Сахновщинської селищної ради).

Депутати Красноградської районної ради Світлана та Лілія ПОПОВІ також долучилися до привітальних слів.

Після цього продовжилось пленарне засідання сесії. На початку якого, голова Сахновщинської селищної територіальної виборчої комісії Лідія АРТЕМЕНКО доповіла про дострокове припинення повноважень депутата Сергія СИДОРЕНКА і призначення нового депутата Олену РУДАКОВУ. Голова виборчої комісії видала тимчасове посвідчення зареєстрованого депутата Олені Миколаївні РУДАКОВІЙ, після чого та прийняла присягу.

Всі привітали новопризначеного депутата та перейшли до розгляду питань порядку денного. На порядок денний пленарного засідання чергової ХXV сесії Сахновщинської селищної ради VІІІ скликання було винесено такі питання:

1. Про внесення змін до рішення V сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання від 26.01. 2021 року №56-VIII «Про утворення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради», зі змінами.

2. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Сахновщинської селищної ради на 2023 рік.

3. Про зміну назв об’єктам топоніміки в смт Сахновщина Красноградського району Харківської області

4. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Сахновщинської селищної ради.

З усіх питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення, які згідно з Регламентом після підписання головою будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь