Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні працівники прокуратури!

Дата: 01.12.2022 10:36
Кількість переглядів: 98

Фото без описуВітаємо вас з професійним святом – Днем працівників прокуратури!

У цей непростий час, коли на нашій землі точаться запеклі бої, люди потерпають від безчинства окупантів, чиняться злочини проти громадян - працівники прокуратури роблять усе залежне, щоб захистити конституційні права і свободи громадян, відстояти інтереси держави, поставити заслін організованій злочинності й корупції,  утвердити верховенство права!

Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови для надійного захисту мешканців Сахновщинської територіальної громади від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.

Громадяни розраховують на вашу професійність, чесність, принциповість та сумління, і ви гідно виконуєте покладені на вас повноваження, оправдовуючи сподівання людей та сприяючи розвитку нашої громади й України, як демократичної й правової держави.

В день професійного свята, від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу та мене особисто висловлюємо вдячність за вашу роботу та професіоналізм! Також, в цей день, важливо згадати ветеранів органів прокуратури, які своєю відданістю професії заклали славні традиції, пронесли їх через роки та примножили авторитет органів прокуратури, а нині передають свій неоціненний досвід молодому поколінню в нашій громаді.

Від щирого серця бажаємо усім працівникам прокуратури, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої громади та України в цілому!

Зі святом!

Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь