Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 24.11.2022 15:21
Кількість переглядів: 178

Фото без опису24-го листопада 2022 року у малому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника селищного голови Валерія ЗАВАЛІЯ.  

На порядок денний засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради було винесено та розглянуто такі питання: 

1. Про попередній розгляд та схвалення плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.
 
2. Про організацію висвітлення на офіційному вебсайті селищної ради рішень сесій, розпоряджень голови ради, інших документів та їх проєктів.
 
3. Про звіт директора Сахновщинського комунального водоканалізаційного підприємства про фінансово-господарську діяльність за 9 місяців 2022 року.

4. Про звіт начальника Сахновщинського підприємства комунальних послуг про фінансово-господарську діяльність за 9 місяців 2022 року.

5. Про роботу опікунської ради при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради за 2022 рік.

6. Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями до селищної ради за 2022 рік.
 
7. Про надання адресної матеріальної допомоги громадянам, які звернулися до селищної ради.
 
8. Про присвоєння фактичної адреси об’єкта, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянки ***.
 
9. Про зміну фактичної адреси об’єкта, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянина ***.

10. Про погодження штатного розпису працівників комунального підприємства «Сільськогосподарського підприємства «Практик».
 
11. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 26.02.2021 року №14 «Про створення адміністративної комісії та надання повноважень посадовим особам ради на складання адміністративних протоколів».

12. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25 березня 2021 року №25 «Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сахновщинської селищної ради».
 
13. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23 вересня 2021 року № 128 «Положення про комісію з питань присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».

14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22.07.2021 року № 98 «Про затвердження положення про комісію з житлових питань та її персональний склад при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».
 
15. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22.04.2021 року № 42 «Про утримання, відновлення об’єктів благоустрою селища та сіл селищної ради».

16. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради від 22.04.2021 р. № 43 «Про дотримання законодавства України щодо регулювання дорожнього руху в частині встановлення, ремонту дорожніх знаків на території селищної ради».
 
17. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28 жовтня 2021 року № 143 «Про комісію з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».
 
18. Про затвердження Положення про утримання та збереження полезахисних лісових смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь