Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулися виїзні прийоми селищного голови у Лебедівському та Лигівському старостинських округах 

Дата: 25.10.2022 16:09
Кількість переглядів: 142

Фото без опису25 жовтня у Лебедівському та Лигівському старостинських округах відбулися особисті прийоми жителів старостатів селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ разом з начальником Сахновщинського відділу поліції Андрієм НОВІЧЕНКОМ.

Жителі Лебедівського старостату звертались до селищного голови з такими питаннями: надання гуманітарної допомоги, отримання дров за державною програмою, нарахування та виплата пільг, відсутність квитанцій за газ, придбання ліків для хворої дитини.
Не дивлячись на наявність проблемних питань, громадяни дякували селищному голові за його роботу та всебічне особисте сприяння в вирішенні питань піднятих раніше.

Після спілкування з жителями старостату селищний голова разом зі старостою Валентиною ЧЕРКАС відвідав Лебедівську гімназію. Там поспілкувався з колективом закладу освіти.

На особистому прийомі в Лигівському старостаті  жителів турбували схожі питання: отримання гуманітарної допомоги, отримання дров за державною програмою, проблеми безробіття, особисті земельні питання, також звертались з проханням розрівняти дорогу по вулиці Набережна.

Сахновщинський селищний голова взяв до уваги всі прохання та звернення громадян і вже почав працювати над їх вирішенням. Вся надана жителями інформація сьогодні була передана та опрацьовується спеціалістами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь