Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Привітання селищного голови з Днем захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва

Дата: 14.10.2022 09:40
Кількість переглядів: 173

Фото без описуЗахисники й захисниці та жителі Сахновщинської громади ! Вітаю вас із Днем захисників та захисниць України, православним святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва!

День захисників та захисниць України є особливим для тих, хто боронить нашу країну від російського агресора. Вони – це сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України. Взявши приклад зі своїх попередників, людей, які відстоювали інтереси держави роки тому, українські чоловіки та жінки, з любов'ю до рідної землі та батьківської хати, повагою до українських традицій та рідної мови, продовжують захищати свою землю і сьогодні.

Варто зазначити, що ці свята відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради та себе особисто, я хочу привітати всіх, чия мужність і сміливість є зразком самовідданості та патріотизму. Всіх, хто зі зброєю в руках боронили та боронять сьогодні нашу землю від російського окупанта. А також волонтерів, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усіх борців за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу. Нехай Покров Богородиці принесе чистоту і надію у ваш дім, вбереже від негод та нещасть. Бажаємо вам здоров’я, віри в душі, благополуччя в родині й мирного неба над головою!

Ми віримо, що завдяки вам скоро перестануть гриміти вибухи, витруть сльози матері, дітки забудуть що таке повітряна тривога, замайорять синьо-жовті прапори по всій Україні, закінчиться війна, настане мир і спокій, нарешті розквітне наша ненька-Україна.

Вітаю всіх зі святами! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь