Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

З добротою в серці заради Перемоги 

Дата: 05.10.2022 15:49
Кількість переглядів: 495

Фото без описуДепутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН від початку повномасштабної війни й до сьогодні продовжує допомагати воїнам, внутрішньо переміщеним особам, жителям деокупованих територій, соціально незахищеним жителям громади та сахновщинським благодійним організаціям. Однією з таких є благодійна організація «Благодійний фонд «Серця незламних», очільницею якої являється Руслана КОРІННА. Нещодавно у своєму дописі в Facebook Руслана написала, що Армен Володяйович надає допомогу потребуючим верствам населення та нашим захисникам впродовж довгого часу. Вона відзначає: «Допомагати людям - справа благородна й відповідальна. Допомога під час війни - ознака патріотизму й право називатися справжнім громадянином своєї Держави».

«Депутат ХОР з першого дня повномасштабного вторгнення росії надає підтримку громадянам медикаментами. І навіть у часи, коли з полиць аптек зникли ліки проти захворювань щитоподібної залози, йому вдалося знайти й передати для потребуючих громадян ці медикаменти, які надаються людям й до сьогодні. На днях Армен БАКМАНЯН надав фонду необхідні препарати: протизастудні, снодійні, для нормалізації артеріального тиску, від серцевих захворювань й багато інших. Благодійна організація вже їх передала захисникам у Сахновщинській громаді, воїнам на передовій та потребуючим верствам населення», - зазначає волонтерка. 

 Також у своєму пості очільниця благодійної організації «Благодійний фонд «Серця незламних» висловлює вдячність від сотень цивільних громадян, захисників та особисто від себе за можливість допомагати: «Життя та здоров’я - це безцінний скарб! Дякуємо, що допомагаєте зберегти найцінніше».

Активна громадянська позиція, соціальна відповідальність, людяність, доброта, щедрість та увага до проблем  сьогодення – є ідентифікатором справжніх громадян своєї країни, патріотів, людей, які хочуть допомогти своїй державі та її громадянам не словом, а ділом. Сахновщинська селищна рада приєднується до слів вдячності Армену БАКМАНЯНУ та висловлює їх всім благодійникам громади. Пишаємось тим, що на нашій землі проживають люди, які поєднують у собі всі вище зазначенні якості.
Переможемо разом! Слава Україні!

Фото: Руслана КОРІННА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь