Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбувся святковий захід до Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2022 08:48
Кількість переглядів: 473

Фото без опису29 вересня в актовому залі Комунального закладу «Сахновщинський ліцей №1» відбувся захід з нагоди Дня працівників освіти, на якому зібралися керівники освітніх, дошкільних і позашкільних закладів Сахновщинської громади.

Не дивлячись на обставини та війну, українські вчителі навчають скрізь, при будь-яких умовах та в будь-якому стані. Задля того, щоб привітати, подякувати та вшанувати їх труд працівники Сахновщинської клубної системи підготували святковий захід на якому ведуча Віталія ДУДКА вітала присутніх теплими словами та демонструвала творчі відеоролики. Працівники Комунального закладу «Сахновщинська централізована клубна система» та за сумісництвом активні учасники художньої самодіяльності: Леся ШИКІТКА (Тавежнянський сільський клуб-філія), Наталія ШМОРГУН (Катеринівський сільський клуб-філія), родинний дует у складі Діани ВИННИК та Вікторії ДУШКО (Дубовогрядський сільський клуб-філія), Марк ПАНЧЕНКО (Сахновщинська дитяча музична школа, керівник – Андрій СИНИЦИН) вітали колег особистим виконанням музичних творів.
 
До привітань також долучились: селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, депутат ХОР Армен БАКМАНЯН, заступник селищного голови Олександр КОБА, начальник відділу освіту, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН.

Олександр КОБА разом з Арменом БАКМАНЯНОМ за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у справу навчання, виховання та розвитку підростаючого покоління та з нагоди відзначення професійного свята Дня працівників освіти грамотами Красноградської районної військової адміністрації нагородили: Григорія ПЕРКІНА, Зінаїду НАУМЕНКО, Марину МІДНУ та Ніну МАЙБОРОДУ. Також було нагороджено подяками Сахновщинської селищної ради колективи шкіл та садочків Сахновщинської громади.

Начальник відділу освіту, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН нагородив працівників закладів освіти Сахновщинської громади за багаторічну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до реалізації завдань сучасної державної педагогічної політики в галузі освіти та з нагоди Дня працівників освіти грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради.

Крім подяк та грамот присутнім працівникам освіти було вручено квіти та символічні подарунки від благодійного фонду Армена БАКМАНЯНА.

Ведуча заходу Віталія Дудка впродовж всієї події витримала і донесла глядачам головну ідею цьогорічного професійного свята: попри неспокійний освітній процес, вчителі залишаються сильними, мудрими, зібраними, відданими педагогічній справі та ідеям України. Той, хто працює у школі – безсумнівно, золотий скарб нації. А той, хто навчається – цвіт нації. Бережіть себе, дорогі вчителі, і той цвіт, що обов'язково розквітне!

З прийдешнім святом, дорогі працівники освіти! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь