Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 22.09.2022 15:08
Кількість переглядів: 442

Фото без опису22-го вересня 2022 року у Сахновщинській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО.

У ході засідання членами виконавчого комітету було розглянуто 18 питань порядку денного із різних сфер життєдіяльності громади:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року № 1645- VIII «Про бюджет Сахновщинської селищної територіальної громади на 2022 рік» та додатків до нього (зі змінами).

2. Про роботу з організації діловодства та архівного зберігання документів у виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради.

3. Про стан соціального захисту населення на території Сахновщинської громади.

4. Про надання висновку щодо можливості призначення опікуна ***.

5. Про стан спортивних споруд та розвиток спорту на території Сахновщинської громади.

6. Про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Сахновщинської селищної ради на 2022/2023 навчальний рік.

7. Про тимчасову відміну батьківської плати за навчання в комунальному закладі «Сахновщинська дитяча музична школа» для всіх категорій учнів.

8. Про стан готовності закладів освіти Сахновщинської селищної ради до опалювального сезону 2022-2023 років.

9. Про створення та забезпечення роботи дільниці оповіщення.

10. Про забезпечення проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Сахновщинської селищної ради.

11. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

12. Про відмову щодо зміни фактичної адреси об’єкта, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянки ***.

13. Про стан готовності КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до опалювального сезону 2022-2023 років та готовності до роботи при виникненні аварійних ситуацій.

14. Про стан готовності Сахновщинського підприємства комунальних послуг до опалювального сезону 2022-2023 років та готовності до роботи при виникненні аварійних ситуацій.

15. Про стан готовності КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» до опалювального сезону 2022-2023 років та готовності до роботи при виникненні аварійних ситуацій.

16. Про стан готовності КНП «Сахновщинська центральна лікарня» до опалювального сезону 2022-2023 років та готовності до роботи при виникненні аварійних ситуацій.

17. Про стан готовності Сахновщинського комунального водоканалізаційного підприємства до опалювального сезону 2022-2023 років та готовності до роботи при виникненні аварійних ситуацій.

18. Про внесення змін до рішення XXII сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 30 серпня 2020 року № 2038-VIII "Про внесення змін до рішення XVII сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 28 січня 2022 року № 1817-VIII "Про внесення змін до цільової програми "Місцева програма "Питна вода" на 2021-2024 роки".

За результатами розгляду питань прийнято відповідні рішення. Згідно з Регламентом вони будуть оприлюднені на офіційному сайті громади (https://sahnovschina.gromada.org.ua/).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь