Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вшанували пам’ять загиблих Героїв та відзначили День визволення Сахновщини від фашистських загарбників

Дата: 19.09.2022 08:33
Кількість переглядів: 630

Фото без описуЗахід розпочався урочистою ходою по центру селища до Меморіалу Слави для покладання квітів. Всі присутні по черзі вшановували пам’ять загиблих воїнів у Другій світовій війні, які віддали своє життя за мир і спокій у нашому селищі.

Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету зі святом сахновщан поздоровив перший заступник Валерій ЗАВАЛІЙ. Він висловив слова пошани та вдячності загиблим воїнам у Другій світовій війні й попросив всіх присутніх вшанувати полеглих наших земляків, які захищали свою Батьківщину в боях з російською армією хвилиною мовчання. До вітань приєднався депутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН, побажав миру та всіх життєвих благ мешканцям.

Учасники мітингу вшанували пам’ять Героїв Сахновщинської громади полеглих в російсько-українській війні, які навіки залишаться в наших серцях та думках: МОЛОСТОВА Віктора, КУРЯЧОГО Анатолія, ХАБАЛЯ Михайла, РОДИЧЕВА Олександра, БЕРЕЖНЯКА Віталія, ПЛАХОТІНА Віталія, КОНДРАТОВА Ігоря, АНДРЮЩЕНКА Олексія, СТЕПАНЕНКА Віктора, ЛУГОВОГО Юрія.

Фотографії полеглих сахновщан передали в історичний музей до зали слави та на тимчасове зберігання допоки в громаді створюється Алея пам’яті нашим землякам, які загинули в наслідок збройної агресії росії. Слава Героям!

Сахновщинська селищна рада нагородила місцевих волонтерів, благодійників і підприємців: КОШЛЯК Наталію, КОСТОЧКУ Валентину, КОРІННУ Руслану, ГРЕШ Олену за їх діяльність, активну громадську позицію та вагомий особистий внесок.

Армен БАКМАНЯН нагородив грамотами та грошовими преміями учнів шкіл за високі здобутки та складання зовнішнього незалежного оцінювання на 200 балів: КИРІЧЕНКО Тетяну (Катеринівський ліцей), ГЕРЦЕВА В’ячеслава (Сахновщинський ліцей №2), СКОЧКО Юлію (Лигівський ліцей), МЕЛЬНИК Аліну (Гришівський ліцей), ДЕРКАЧ Ярину (Новоолександрівський ліцей), КАНІБОЛОЦЬКУ Юлію (Сахновщинський ліцей № 2), ПЕТРИЩЕНКО Аліну (Сахновщинський ліцей №1), ПРОКОПОВУ Анастасію (Сахновщинський ліцей № 1).

Заступник голови Красноградської районної ради федерації футболу Володимир ЯЦИНА передав грамоту депутату Харківської обласної ради Армену БАКМАНЯНУ за вагомий внесок і підтримку розвитку футболу у Красноградському районі. «Дійсно велика заслуга і подяка за допомогу в розвитку спорту в Сахновщинський громаді та Красноградському районі в цілому Армену Володяйовичу!»- наголосив у своїй промові Володимир ЯЦИНА.

Вітаємо всіх зі святом селища Сахновщина та Днем визволення Сахновщини від фашистських загарбників! Продовжуємо працювати задля Перемоги і скорішого миру на нашій рідній землі! Будьмо й далі сильними та незламними на шляху до щасливого життя в нашій вільній Україні!

Слава Україні!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь