Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини прямо з Парижу про нашу талановиту сахновщанку 

Дата: 14.09.2022 13:28
Кількість переглядів: 474

Фото без описуПро талант Сахновщини, майстра з перукарського мистецтва - Юлію ОЛЕШКО ми розповідали не один раз, і кожен раз мова йде про її талант та досягнення. Цей допис не виключення.

З 10 по 12 вересня у Парижі відбувся Чемпіонат Світу Міжнародної організації ОМСHAIRWORLD 2022 у таких напрямках: перукарське мистецтво, макіяж, моделювання брів та нігтьова естетика. 

Наша землячка Юлія ОЛЕШКО посіла індивідуальне 2 місце в номінації Senior Ladies Prestige Cup Bridal в напрямку перукарське мистецтво. Також Юлія брала участь у складі Національної збірної України СПУ з перукарського мистецтва, команда посіла 4 місце серед 50 команд учасниць у жіночому заліку. Та на рахунку дівчини ще дві здобуті нагороди  у командному заліку: 3 та 4 місце Senior Ladies Prestige Cup та Senior Ladies Fashion відповідно. 

Цьогоріч наша збірна встановила рекорд по кількості призових місць за часи незалежності нашої країни. 40 місць Україна здобула на найпрестижнішому б’юті чемпіонаті світу. Тобто протягом двох складних конкурсних днів: 40 разів лунало «Україна», 40 разів звучав наш гімн, 40 разів наші учасники підіймались на п’єдестал, 40 разів вони співали гімн та незліченну кількість разів майоріли наші прапори на весь світ! І до цих подій була напряму причетна наша Юлія ОЛЕШКО.

Вся Сахновщинська громада вітає  Юлію з перемогами та новими досягненнями! Зичимо тобі здоров’я, ще більших успіхів, нових звершень, натхнення, великих перспектив та скорішого миру в нашій країні! 

Юлія – ти гордість нашої громади! Пишаємося та дякуємо за те, що в такі нелегкі часи своєю працею та талантом ти прославляєш Україну на весь світ! 

Слава Україні! 

Розширене інтерв’ю з Юлією можете переглянути за посиланням: https://sahnovschina.gromada.org.ua/news/1650375241/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь