Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбувся традиційний турнір з міні-футболу на Кубок Сахновщинського селищного голови

Дата: 29.08.2022 14:08
Кількість переглядів: 242

Фото без опису27 серпня на стадіоні "Колос" відбувся традиційний турнір з міні-футболу на Кубок Сахновщинського селищного голови, присвячений Дню Незалежності України.

Цього року в турнірі взяло участь 7 команд Сахновщинської громади, які за жеребом були розділені на дві підгрупи. У першій підгрупі змагалися команди : "Рух"(вихованці місцевого ДЮКФП "Олімп"), "Україна" (с.Огіївка) та команда Сахновщинської селищної ради. У другій: "Прогрес" (с.Лигівка), "Спарта" (с.Катеринівка), "Байрактар" (с.Лебедівка) та "Куми" (смт.Сахновщина).

За підсумками матчів у підгрупах, у першому півфіналі команда «Україна» переграла команду "Спарта" з рахунком 2:0, в другому команда селищної ради перемогла команду "Куми" з рахунком 1:0.

У матчі за третє місце команда "Куми" виявилась сильнішою за команду "Спарта", гра завершилась з рахунком 2:1, а гравці команди «Куми» стали бронзовими призерами турніру.

У фіналі основний час матчу закінчився з рахунком 1:1. Для визначення переможця довелося виконувати серію пенальті. Тут удача була на боці гравців з села Огіївка, які переграли в післяматчевій лотереї команду Сахновщинської селищної ради.

Після закінчення турніру Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ привітав усіх присутніх зі святом, подякував гравцям за чудову гру на футбольному полі, у своїй промові згадав про наших хлопців, які зараз захищають нашу Батьківщину від окупантів, та завдяки яким ми можемо проводити спортивні заходи.

Після цього селищний голова нагородив команди-призери кубками, медалями та грамотами відповідно до зайнятих місць. Кращих гравців у різних номінаціях нагородив пам'ятними статуетками. Кращий воротар – Олександр КАКАДІЙ (селищна рада), кращий захисник - Вадим КОЗУБ ("Спарта"), кращий нападник - Роман БОЮКА ("Україна") та кращий бомбардир - Іван КОБЕЦЬ ("Куми").

Дякуємо організаторам, вболівальникам та учасникам змагань!

Продовжуємо підтримувати футбольні традиції у Сахновщинській громаді! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь