A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при Сахновщинській селищній раді

Дата: 19.08.2022 13:55
Кількість переглядів: 228

ПОВІДОМЛЕННЯ

ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при Сахновщинській селищній раді

 

18 серпня 2022 року відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів по створенню громадської ради. Ініціативна група обговорила проект положення про громадську раду при Сахновщинській селищній раді, визначила термін проведення установчих зборів, перелік документів необхідних для надання делегованими кандидатами інститутів  громадянського суспільства для участі в установчих зборах та кількісний склад громадської ради.

Установчі збори з формування складу громадської ради Сахновщинської  селищної ради заплановано провести 20 жовтня 2022 року об 11:00 в приміщенні селищної ради (селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд.10).

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради складатиме 10 осіб.

Керівні особи інститутів громадянського суспільства (громадські об’єднання, релігійні, благодійні організації, творчі спілки, професійні спілки та їх об’єднання, асоціації, організації роботодавців та їх об’єднання, засоби масової інформації) у термін до 20 вересня включно повинні делегувати представників шляхом підписання та подання заяви для участі їх представників в установчих зборах.

До заяви додаються:

- заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, підписана ним особисто;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності), посилання на офіційний веб-сайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності);

- фото делегованого представника інституту громадянського суспільства в електронному вигляді на електронну адресу itaranichenko2003@gmail.com;

Заяви інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому вигляді.

Заяви для участі в установчих зборах складається у довільній формі.

Документи приймаються секретарем ініціативної групи Ілоною Іванівною ТАРАНІЧЕНКО до 20 вересня 2022 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: селище Сахновщина, вул. Шмідта, буд. 10, кабінет №19 з 08.00 до 17.00 год.

Додаткова інформація за телефоном:

095 056 47 52 - Ілона Іванівна ТАРАНІЧЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь