Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщинській громаді до Дня молоді пройшов молодіжний двіж "На здибанку з ідеями"

Дата: 15.08.2022 11:48
Кількість переглядів: 395

Фото без описуТренінги, психологічні сесії, інтерактивні ігри, частування, кінопоказ та море емоцій – так прогресивне покоління Сахновщинської громади відзначило День молоді.

12 серпня у стінах Сахновщинського будинку культури пройшов молодіжний двіж "На здибанку з ідеями". Модератор події - Віталія ДУДКА.

Захід складався з двох частин. Перша частина включала три тренінгові сесії: 1."Молодь і молодіжна політика" провели кураторка Красноградського молодіжного центру "RedHub" Наталія ГРИШИНА та її помічниця, молодіжна активістка Катерина. 2. Психологічний тренінг "Подолання страху і невпевненості у собі" провела гіпнотерапевтка Наталія КАРАКУЦЯ. 3. «Топ-5 молодіжних просторів України» провів Олег ЯРИНІЧ.

Найактивніші учасники заходу отримали пам'ятні подарунки від організаторів свята та окремо солодкі подарунки від гостей з міста Красноград.

Друга частина заходу містила в собі частування для молоді та кінопоказ.

З усіма деталями проведення заходу можна ознайомить на сторінці Сахновщинської клубної системи у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/2242383099423922/posts/pfbid0XyisQWaSU1HCeHy1SDTquSr3vnW8t3Ve2nD64tssWs91d5jaZ5QNT4KhiXqpkG8vl/?d=n

Молодіжні простори – це унікальні установи, що сприяють розвитку молодих людей, їх громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Знаючи наскільки активна та ідейна сахновщинська молодь, наявність в громаді такого місця безперечно важлива. Сахновщинський клубний заклад готовий співпрацювати та чекає на представників молодого покоління з ідеями та пропозиціями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь