Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Селищний голова взяв участь у звітуванні старост Шевченківського  та Олійниківського старостинських округів

Дата: 29.07.2022 20:38
Кількість переглядів: 560

Фото без опису29 липня селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ взяв участь у звітуванні Шевченківської  та Олійниківської старост.

Старости Ірина ТИМЧЕНКО та Наталія ЛИТВИН прозвітували перед жителями про результати своєї роботи за 2021 рік. Вони доповіли про виконану роботу за цей період, надали демографічні дані населення, розповіли про культурну діяльність старостатів та їх благоустрій.

На 2022 рік Ірина ТИМЧЕНКО планує розв‘язати проблеми із вивозом сміття з округу. Наталія ЛИТВИН поставила ціль зробити поточний та внутрішній ремонт приміщення сільської ради, вирішити питання відновлення  автобусного сполучення через село Олійники до найближчого міста, грейдерування доріг. 

Наприкінці доповідей старости подякували селищному голові, депутатському корпусу, всім працівникам селищної ради, робітникам усіх установ та закладів, одноосібникам та всім жителям, які допомагають розвивати та покращувати старостати.

Після звітувань відбулось активне обговорення проблем жителів громади з селищним головою та старостами. 

Володимир СУЄЦЬКИЙ вислухав усі звернення та скарги мешканців, взяв на контроль гострі питання з приводу благоустрою старостатів, роботи інтернету, ремонту доріг, цін на молоко, обкосу ділянок на території округів. З наступного тижня розпочнеться робота над їх вирішенням. Також, за проханнями старост, селищний голова пообіцяв з серпня направити працівників для громадських робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь