Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулись робочі зустрічі із жителями селища Сахновщина

Дата: 15.07.2022 13:27
Кількість переглядів: 482

Фото без опису12,13 та 14 липня з метою інформування, комунікування та розв'язання проблемних питань громадян селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ провів робочі зустрічі із жителями селища Сахновщина.

На зустрічах був присутній секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО та за власною ініціативою приєднався обласний депутат Армен БАКМАНЯН.

Спілкування з громадянами супроводжувалось активними дискусіями та обговореннями. Жителів цікавили питання водозабезпечення вулиць селища, облаштування дитячих майданчиків, порушення громадського порядку під час комендантської години, проведення заходів по покращенню благоустрою селища, відновлення громадської ради, процедура присвоєння звання почесного громадянина.

Впродовж зустрічей обласний депутат Армен БАКМАНЯН запропонував свою допомогу та сприяння для розв’язання гострих проблем, з якими зіткнулися люди.

Комунікування з населенням - важливий аспект життя територіальної громади. Воно допомагає сформувати розуміння дій та прагнень один одного, попередити негативні події, дає можливість людям бути вчасно проінформованими та почутими. Організовуючи робочі зустрічі, керівництво розуміє подальший план дій для покращення життя мешканців та бере на контроль найгостріші проблеми громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь