Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Огляд полів та хід роботи у СВК «Україна»

Дата: 04.07.2022 08:16
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

1 липня селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ з його першим заступником Валерієм ЗАВАЛІЄМ, радником Сергієм ЛИМАРЕМ та завідувачем сектору агропромислового розвитку Юрієм МОСТОВИМ відвідали та оглянули поля огіївського сільскогосподарського виробничого кооперативу «Україна» директром якого є Микола МОСІЄНКО.

Всього СВК «Україна» обробляє близько 1500 гектар орної землі. Цьогоріч посіяно: озимої пшениці - 540 га, ярого ячменю – 90 га, кукурудзи - 180 га, соняшнику – 500 га, гороху – 190 га. На полях посіяні такі сорти зернових культур: пшениця – Богдана, Слав’янка, сорти кукурудзи фірми «КВС» та соняшника фірми «Сингента».

Учасники зустрічі зробили висновки, що на даному етапі всі посіви в хорошому стані та мають перспективи на високий урожай.

Сільскогосподарський виробничий кооператив отримав такі результати через високий професіоналізм спеціалістів та правильну підготовку ґрунту перед посівом, якою займався старший агроном Микола КОРНІЄНКО. Зараз чоловік служить в лавах ЗСУ та захищає нашу Батьківщину.

СВК «Україна» слідкує за чистотою лісосмуг біля полів та використовує нові технології для їх очистки. Взимку було приведено до належного зовнішнішнього вигляду великі території зелених насаджень.

Також варто зазначити, що Микола Мосієнко не тільки вирощує зернові культури, а ще бере активну участь в соціально – економічному житті Огіївського старостинського округу.

Дякуємо всім працівникам СВК «Україна» за пророблену роботу та гарні результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь