Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Перший заступник селищного голови Валерій Завалій взяв участь у звітуванні Аполонівської старости

Дата: 30.06.2022 16:59
Кількість переглядів: 330

Фото без опису30 червня перший заступник Валерій ЗАВАЛІЙ та директорка РФ ХОЦЗ Наталія КАЛІНІНА відвідали Аполонівський старостинський округ.

 

Староста округу Ліна ЯНОВСЬКА прозвітувала перед учасниками зустрічі про свою пророблену роботу та поточні справи старостату.

 

В Аполонівському старостинському окрузі зареєстровано 280 внутрішньо переміщених осіб, з них 31 дитина. Тому, під час обговорення проблем з першим заступником селищного голови актуальними були питання державних виплат для ВПО і терміни їх надходження, надання людям гуманітарної допомоги. Ще мешканців хвилювали питання зимового опалювального сезону, вивозу сміття, навчання та підвозу до школи дітей.

В свою чергу Ліна Станіславівна порушила питання оплати мешканцями води, електроенергії та потребу в працівникові на роботу по благоустрою старостату.

 

Директор центру зайнятості Наталія КАЛІНІНА розповіла внутрішньо переміщеним особам про їх права, можливість стати на облік до центру, та процедуру припинення трудового договору за попереднім місцем проживання. По закінченню зустрічі відповіла на всі питання людей та роздала пам’ятки з детальною інформацією, контактами, графіком роботи установи.

 

Зустріч проходила в сільському клубі, він активно функціонує та перебуває в охайному вигляді. Як розповіла нам староста округу, в клубі працює фітнес зал, де Катерина, яка тимчасово проживає на території старостинського округу, проводить тренування на безоплатній основі.

 

Під кінець зустрічі Ліна Станіславівна декілька разів щиро дякувала всім людям, які небайдужі до благоустрою округу та активно виходять на суботники, надають транспорт для доставки в село гуманітарної допомоги та всебічно допомагають і розвивають старостат.

 

Валерій Петрович звернув увагу на потреби та проблемні питання мешканців округу. Інформація передана селищному голові й робота над вирішенням питань вже розпочата.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь