Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 23.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 281

Фото без опису23 червня 2022 року у Сахновщинській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО.

Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 14 нижчеперелічених питань порядку денного, що стосувалися актуальних проблем в різних сферах життєдіяльності громади і окремих її жителів. За результатами розгляду питань прийнято відповідні рішення.

1.1. Про виконання рішення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області від 18 листопада 2021 року № 149 «Про сплату орендної плати юридичними і фізичними особами до бюджету Сахновщинської селищної ТГ за січень-жовтень 2021 року».

1.2. Про стан статистичного (погосподарського) обліку на території Сахновщинської громади.

1.3. Про затвердження Порядку передачі на території Сахновщинської територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану в Україні.

1.4. Про уповноваження Центру соціальних служб Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на надання соціальних послуг мешканцям Сахновщинської територіальної громади та внутрішньо переміщеним особам щодо збору, обліку та видачі гуманітарної допомоги на період воєнного стану.

1.5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 26.02.2021 року №14 «Про створення адміністративної комісії та надання повноважень посадовим особам ради на складання адміністративних протоколів».

1.6. Про стан пожежної безпеки у закладах освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради.

1.7. Про якість надання послуг та проведену роботу по стягненню заборгованості за надані послуги Сахновщинським комунальним водоканалізаційним підприємством за 5 місяців 2022 року.

1.8. Про якість надання послуг та проведену роботу по стягненню заборгованості за надані послуги Сахновщинським підприємством комунальних послуг за 5 місяців 2022 року.

1.9. Про стан вуличного освітлення на території Сахновщинської громади та заходи по підвищенню його надійності й енергоефективності.

1.10. Про визначення прізвища, ім’я, по батькові малолітньої дитини.

1.11. Про надання *** статусу дитини-сироти.

1.12. Про надання медичних послуг населенню медичними установами Сахновщинської селищної ради.

1.13. Про зміну фактичної адреси об’єкту, що розташований на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області в межах населеного пункту, житловому будинку громадянки ***.

1.14. Про формування матеріального резерву для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.

Всі прийняті рішення відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь