Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Святкування Дня захисту дітей

Дата: 02.06.2022 08:35
Кількість переглядів: 680

Фото без опису1 червня в Міжнародний день захисту дітей, керівництво селищної ради не змогло залишити без свята та розваг підростаюче покоління громади. Хочеться зробити цей день яскравим для дітей, адже позитивні моменти відволікають від сумної реальності сьогодення.

Сьогодні з 10:00 до 12:00 було проведено ряд різноформатних заходів для юних сахновщан та гостей селища. Їх організували працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту. 

В центральному парку селища було проведено ряд заходів: 

- КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа» підготували «Фотосушку дитячих малюнків», на яку діти повісили власноруч намальовані малюнки на тему: «Наші захисники – наша гордість».  На цій локації також викладачі художнього відділення провели майстер-клас по малюванню. Тут кожен охочий міг повчитись малюванню та створити свій малюнок; 
-  Інтелектуальна локація «Шахи, шашки». Де юні спортсмени могли проявити свій інтелект та позмагатись між собою; 
- «Майстер-клас з плетіння браслетів «Метелик» (КЗ«Сахновщинський будинок дитячої та юнацької творчості» під керівництвом Н.С БУДАЄВОЇ та Н.Л МАСТЕРСЬКИХ);
-  Аквагрим «Ми діти України. З Україною в серці» (КЗ«Сахновщинський будинок дитячої та юнацької творчості» організували Т.Ю КОБА та А.П МІНЯЙЛО);
 - Локація «Янголята своїми руками» (організувала народна умілиця та працівниця будинку культури Наталія ДЕМІДОВА);
- Краєзнавча локація - знайомство з історією рідного краю  (підготувала директорка КЗ «Сахновщинський краєзнавчий музей» - Ніна ПРЯДКО).

По закінченню акції «Фотосушка дитячих малюнків», завуч музичної школи- Наталія ЯСИНОК передала малюнки заступнику селищного голови Олександру КОБІ. В подальшому їх буде направлено нашим воїнам для підняття їх настрою та морального духу. Також бійцям буде передано янголят, зроблених власноруч на локації «Янголята своїми руками».

Також в цей святковий день було проведено спортивні заходи: 
• У спортивному клубі «Замок» пройшов дитячий турнір з настільного тенісу;
• На футбольному полі Сахновщинської гімназії №1 пройшов футбольний матч між дитячими командами (підготував КЗ «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Олімп»).

Об 11 годині, біля фонтану, заступник селищного голови Олександр КОБА привітав всіх дітей зі святом. До вітань долучилась фахівець сектору «Сахновщинська БПД» Людмила КЛІМОВА. Під час виступу вона зазначила, що  захист дітей – це захист майбутнього. Пані Людмила вручила дітям «Паспорт прав дитини». Директорка  дитячої бібліотеки Юлія СТОКАЛЮК також висловила свої привітання та провела з дітьми квест. Спортивно-інтелектуальне змагання складалось з декількох етапів, діти виконували завдання  із задоволенням та раділи кожній маленькій перемозі. Завершальним етапом квесту було завдання заспівати пісню про калину. Разом з  керівником вокального колективу  КЗ «Сахновщинська централізована клубна система» Іриною СИНИЦИНОЮ  діти впоралися із цим завданням «на відмінно»,  та заспівали на всю площу українську повстанську пісню «Ой у лузі червона калина».
Звершилось святкування солодкими призами для учасників.

Сьогодні наше селище, як і в мирні часи, почуло веселий сміх дітей, побачило їх задоволенні обличчя та відчуло тепло їх сердець. Дякуємо всім діткам та їх батькам за  участь в забавах. Щира подяка працівникам та організаторам дійства!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь