Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Корисно провели дозвілля й ЗСУ допомогли

Дата: 10.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 174

Фото без опису8 травня на Сахновщинському стадіоні "Колос" відбувся благодійний турнір з міні- футболу на підтримку ЗСУ та змагання з пляжного волейболу серед ветеранів .
 
У турнірі з міні - футболу участь взяли 11 команд. Були спортсмени з красноградщини, кегичівщини, Харкова, ВПО з усіх куточків України та місцеві. Вразили вболівальників і назви команд, такі як  "Україна" , "Азовсталь", " Чорнобаївка", " Салтівка", " Тероборона" , за яку грали наші хлопці з блокпостів. Було проведено 20 матчів, в 6 з них долю переможців визначати довелося лише в серії пенальті.

В результаті всіх матчів перемогу в турнірі та основний кубок отримала команда " Куми" (капітан Какадій Роман), яка не програла жодного матчу.
Друге місце за командою "Юність" (капітан Суєцький Олександр) та третє за командою "Факел" з Краснограду (капітан Домненко Євген). Кращим гравцем турніру було визнано Лавренова Сергія ( "Куми").

Під час турніру було зібрано 11 750 грн, які підуть на підтримку наших хлопців, які зараз захищають нашу рідну Батьківщину.
 У змаганнях з волейболу перемогу святкували Терещенко Олександр та Кущ Костянтин, другими стали Харченко Олександр та Мідний Вадим і третіми - Філоненко Олексій та Василенко Микола.
 Дякуємо Дядюку Михайлу та його сину Михайлу за суддівство, дякуємо Клочко Олені за смачні пиріжки та Всім учасникам змагань і вболівальникам, що завітали до нас на стадіон.

Єднаймося й перемагаймо ! Все буде Україна! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь