Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 

Дата: 09.05.2022 15:08
Кількість переглядів: 1115

Фото без опису

8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року цей день ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни Росії проти України. Нам знову довелося взяти до рук зброю та боронити  свою свободу та рідну землю. Вислів «ніколи знову» Росія своїми злочинами  стерла й  розбомбила сотнями ракет. Подвиг наших дідів, за який український народ та Європа будуть вдячні до кінця життя – Росія обезцінила та забула. 

8 травня  з нагоди 77-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні без урочистостей відбулося покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам за участі керівництва селищної ради на чолі з головою Володимиром СУЄЦЬКИМ та депутатом обласної ради Арменом БАКМАНЯНОМ. 

«Сьогодні, у День пам’яті та примирення, ми вклоняємося перед усіма, хто захищав рідну землю й світ від нацизму. Ми відзначаємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу антигітлерівської коаліції. Зараз ми так само боронимо нашу Україну, б’ємося за мир та свободу. Ми відчули що таке війна, ми відчули весь біль і розпач, але нікому і ніколи не віддамо нашу землю, знаючи і пам’ятаючи ту ціну, яку заплатили наші предки.  Вічна шана всім, хто протистояв нацизму! Вічна пам'ять та вдячність усім загиблим під час Другої світової війни!» - сказав Володимир СУЄЦЬКИЙ. Хвилиною мовчання було вшановано пам`ять загиблих.

В Сахновщинській громаді залишився один ветеран – Ожуженко Кузьма Іванович, традиційно в переддень свята депутат обласної ради А.В БАКМАНЯН та секретар селищної ради В.Д ЯКОВЕНКО відвідали ветерана, поспілкувалися з ним та від імені всієї громади передали вітання. Незважаючи на поважний вік Кузьма Іванович має бадьорий вигляд й жваво цікавиться подіями в нашій громаді.

Як сказав наш Президент: «…І зовсім скоро в Україні буде два Дні Перемоги. А в когось не залишиться жодного. »



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь