Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Наші люди найкращі

Дата: 08.04.2022 15:24
Кількість переглядів: 435

Фото без описуБлагодійність в мирні часи була одним із найкращих трендів сучасності, зараз же вона стала необхідністю й справжнім рятунком для українського народу, який на собі відчув що таке війна. Раніше волонтером називала себе кожна десята знаменитість, зараз же так йменують кожного другого українця. Благодійники стали нашими героями, найпершими помічниками ЗСУ та рятівниками людей.

Осторонь не стоїть й Сахновщинська громада. З перших днів війни з росією за ініціативи селищної ради та розпорядженням селищного голови В. СУЄЦЬКОГО було організовано пункт гуманітарної допомоги. Очолити пункт призначили В. КОЛЄСНІКОВА, директора комунального підприємства «Сільськогосподарське підприємство «Практик».

В перший же день до пункту працювати прийшли звичайні люди, які за власним покликом, не очікуючи винагород і відзнак, вирішили зробити внесок у нашу Перемогу. Спільна мета об'єднала людей різного віку, статі та представників зовсім різних установ, підприємств, організацій в один колектив, навіть діти не стояли осторонь. Робота старшокласників поряд з батьками надихала й надихає всіх і підтверджує впевненість у тому, що таку націю перемогти неможливо.

Зараз центр – це велика сім'я. Кожен з них: Віталій КОЛЄСНІКОВ, Сергій ЛИМАР, Іван ЛУКАРЕНКО, Олексій ШЕВЧЕНКО, Олександр ЮДІН, Віталій НЕСТЕРЕНКО, Сергій ПІВЕНЬ, Володимир ЯЦИНА, Лідія ЯЦИНА, Ірина ЯЦИНА, Михайло КОЗУБ, Вікторія КОЗУБ, Ольга ШАБАТУРА, Олена ГЕНЬ, Валентина КОЛЄСНІКОВА, Людмила КИЗИМА, Євгенія МУСІЄНКО, Анастасія МУСІЄНКО – зробили великий внесок для України та її майбутнього. Це їхніми руками розвантажується гуманітарна допомога, приймаються продукти і речі, які приносять небайдужі жителі селища, видаються продукти для приготування їжі захисникам громади, надається одяг та постільна білизна, формуються продуктові пакети для внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених та багатодітних сімей.

Сахновщинська громада висловлює щирі слова подяки всім працівникам! З такими людьми перемога й мирне життя точно не за горами.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь