Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 30.03.2022 13:20
Кількість переглядів: 418

Фото без описуЗ сьогоднішнього дня по Сахновщині почав працювати сигнал "Повітряна тривога" (сирена) в штатному режимі. Зверніть увагу, що тривога оголошується, коли сили ППО сповіщають про рух ворожих літальних апаратів у напрямку області або є підтвердження запуску ракет. Точне місце, куди може влучити ракета чи який населений пункт атакує літальний апарат, одразу визначити важко, тому сирени вмикають щоразу, як з’являється загроза. Ніхто не знає, чи спрацює ППО, чи зіб'ють цю ракету, але якщо навіть і зіб'ють, то немає гарантії, що уламки не впадуть на ваш будинок. Тому сирени звучать щоразу, коли з’являється небезпека, і важливо під їхні звуки бігти в укриття або сховатися в надійному місці в квартирі.

На жаль, на даний час жодне місце в Україні з неба не захищене. Тому, селищний голова закликає нас всіх не ігнорувати сигнал, дотримуватися правил та берегти себе!

Стежити за початком та відбоєм сирен у регіоні можна через мобільний додаток – "Повітряна тривога", який розробили Ajax System за підтримки Мінцифри. Застосунок оперативно інформуватиме про початок і закінчення тривоги. А також надсилатиме користувачам максимально гучні критичні сповіщення про повітряну, хімічну, техногенну або інші види тривог системи цивільної оборони, навіть у беззвучному або сплячому режимі смартфона.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь