Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні громадяни!

Дата: 08.03.2022 11:01
Кількість переглядів: 391

Фото без описуСахновщинська селищна рада докладає всіх зусиль, щоб в цей складний для країни час допомагати Збройним силам України, соціально незахищеним верствам насення громади і, звичайно ж, тим людям, які вимушені покидати свої домівки, тікати від куль та вибухів в нашу громаду. Це все ніколи не було б можливим без вас, дорогі сахновщани. Підприємці, фермери, всі жителі нашої громади, хто надає продукти, одяг, речі, хто допомагає нашим воїнам та людям, що знайшли прихисток у нашій громаді, втікаючи від війни.

На жаль, ми не взмозі перелічити прізвища всіх, хто надає допомогу селищній раді у скрутні для країни часи, бо вас, дорогі наші помічники, - сотні. І ми безмежно пишаємося кожним із вас.

Хочемо відмітити сьогодні тих людей, які працють на захист і забезпечення нашої громади щоденно, пліч-о-пліч з місцевою владою:

- Вікторію КЛЮЧКУ, Віталія МОРГУНА та Турпала Імалійовича, керівника ПСП «Маяк», які забезпечують місцевих жителів внутрішньо переміщених осіб безкоштовним молоком;

- Армена БАКМАНЯНА, Олександра ДЬОМІНА, Володимира ФРАНКОВСЬКОГО, Костянтина КУЩА за придбання й доставку муки для випікання хліба;

- Олександра КОБУ та Віталія КОЛЄСНІКОВА за евакуацію понад 160 осіб з міста Харків;

- Артему БЕРЕЖНОМУ, Сергію КАСЬЯНУ, Сергію РЯСНОМУ за допомогу в організації блок-постів;

- начальнику Сахновщинського відділу поліції Андрію НОВІЧЕНКУ, Олександру ТЕРЕЩЕНКУ, Сергію БОНДАРЕНКУ та Олексію ГОЛІКОВУ за допомогу в організації територіальної оборони в громаді.

Хочемо наголосити, що збором коштів для селищної ради доручено лише одній людині - старшому інспектору по зв’язкам з громадскістю Сахновщинської селищної ради Руслані КОРІННІЙ. Нікому більше не доручено збирати кошти для селищної ради!

Хочемо повідомити, що картку для надання допомоги на гуманітарну роботу Сахновщинської селищної ради змінено. Відтепер допомога для селищної ради прийматиметься на картку:

4149499397635630

Руслана КОРІННА

Картка для волонтерської гуманітарної допомоги:

4149499115468207

Руслана КОРІННА

Поряд з людьми, які від щирого серця допомагають своїм землякам у скрутний час, є й такі, які намагаються нажитися на війні. Це ті підприємці, які піднімають ціни до космічного рівня на товари та послуги, які хочуть щось «вихватити» для себе з гуманітарної допомоги. Повірте, ми розберемося з кожним таким випадком.

А зараз ще раз дякуємо всім, хто об’єднався в роботі задля збереження нашого краю і її мешканців!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь