Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Прийом громадян

Дата: 28.01.2022 08:20
Кількість переглядів: 269

Фото без опису27 січня депутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН провів особистий прийом громадян. До депутата звернулися 6 жителів Сахновщинської громади. Люди потребують вирішення земельних питань, мають проблеми з оформленням субсидій, із невисокою заробітною платою, з газопостачанням. З депутатом також поспілкувалися керівники установ та організацій громади.

Голова та представники громадської організації Сахновщинське об`єднання «Союз Чорнобиль України» подякували Армену БАКМАНЯНУ за сприяння в нещодавно завершеному ремонті палати Красноградської лікарні та поросили допомоги у вирішенні земельних питань.

Директор КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа» Тетяна ГЕРЦЕВА звернулася з проханням про допомогу в облаштуванні центрального входу у заклад.

У кожному питанні допомагали розібратися й знайти можливі шляхи вирішення секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, перший заступник селищного голови Валерій ЗАВАЛІЙ, депутат Красноградської районної ради Олександр ДЬОМІН, депутати селищної ради Карен ГЕВОРКЯН та Віталій МОРГУН, а також старости та профільні спеціалісти апарату ради.

Впевнені, що спільними зусиллями депутатів різних рівнів та працівників Сахновщинської селищної ради проблемні питання окремих громадян, а також установ й організацій громади будуть вирішені в найкоротший термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь