Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відвідали Лигівський та Катеринівський ліцеї

Дата: 23.12.2021 12:44
Кількість переглядів: 920

Фото без описуСекретар Сахновщинської селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН, депутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН, депутат Красноградської районної ради Олександр ДЬОМІН та депутати Сахновщинської селищної ради Віталій МОРГУН і Олександр КАРЮК відвідали Лигівський та Катеринівський ліцеї, поздоровили учнівський і педагогічний колективи з прийдешніми святами й вручили цінні подарунки – сучасні SMART телевізори для першачків та класу англійської мови.

Знання англійської відкриває безліч можливостей для випускників: престижні професії з гідною оплатою праці, можливість вільно спілкуватися з іноземцями як в Україні, так і за кордоном й багато іншого. Тому важливо створювати гідні умови для педагогів – викладати англійську, а для учнів – успішно її вивчати.

Твердо стоїмо на позиції: кожна школа повинна мати технічне забезпечення, що відповідає сучасним викликам освіти, незалежно від чисельності учнів та розташування. Навіть у найвіддаленішому куточку громади діти повинні отримувати якісну освіту, перебувати в комфортних умовах; педагоги мають бути забезпечені всіма необхідними технічними засобами, щоб давати знання учням; батьки – бути спокійними за своїх дітей та їх безпеку під час перебування у школі й впевненими в їх успішному майбутньому після здобуття середньої освіти. А гарантією успіху є міцні знання та відпрацьовані навички. Тож вкладаючи в освіту, ми вкладаємо в майбутнє наших дітей, нашого краю, України в цілому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь