Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ЕНЕРГЕТИКИ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Дата: 22.12.2021 13:54
Кількість переглядів: 526

Фото без описуЩороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Існують такі професії, без яких повсякденне життя пересічного громадянина чи будь-якої організації просто зупиняється.

Енергетики — представники найсвітлішої професії, адже від електромонтера до керівника — кожен з вас сприяє не просто забезпеченню світла й тепла, зв'язку й енергетичної безпеки, затишку й комфорту — ви своєю самовідданою працею сприяєте розбудові потужного енергетичного комплексу України, впровадженню сучасних енергозберігаючих технологій та екологічно безпечних енергосистем. Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери та комфорт в оселях місцевих жителів. З повною самовіддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання та вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

Висловлюю найщиріші слова подяки всім працівникам галузі за сумлінну щоденну працю, професіоналізм, відповідальний та професійний підхід до справи, надання якісних послуг споживачам.

Вітання й ветеранам-енергетикам, які присвятили цій сфері діяльності більшу частину свого життя. Не маючи в арсеналі сучасних технологій, своїм розумом і руками вони забезпечували життєдіяльність нашого краю. Здоров’я, молодості й енергійності вам ще на довгі роки!

А молодим енергетикам бажаю постійного професійного зростання, морального задоволення від причетності до великої і важливої справи.

Бажаю всім стабільної та безаварійної роботи, оптимізму і впевненості у завтрашньому дні, реалізації всіх задумів і планів, міцного здоров'я, добра, успіхів на професійній ниві Нехай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові, а життя буде наповнене енергією світла!

З повагою, Сахновщинський селищний голова

Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь