Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вручення Новорічних подарунків продовжується

Дата: 17.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 353

Фото без описуСахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ відвідав Сахновщинський ліцей №1 та його Сугарівську філію, Сахновщинський ліцей №2, Новоолександрівський ліцей, Сахновщинські заклади дошкільної освіти №1 та №2, Сугарівський та Новоолександрівський заклади дошкільної освіти.

Було передано 1311 подарунків для дітлахів, оглянуто стан приміщень та територій комунальних закладів.

Зокрема, в Сугарівській філії Сахновщинського ліцею №1 проведено огляд приміщень, в яких планується облаштувати їдальню для школярів. Селищний голова висловив переконання, що цю роботу необхідно провести, адже діти повинні харчуватися в приміщенні школи. Це буде зручно, безпечно і комфортно, як для дітей, так і для працівників закладу освіти.

У Сахновщинському ліцеї №2 стався порив теплотраси. Селищний голова надав відповідні доручення для організації ремонтних робіт та якнайскорішого налагодження (у дводенний термін) роботи опалювальної системи закладу.

У Сахновщинському ліцеї №1 було оглянуто хід робіт з демонтажу споруди недобудованого басейну. Директор комунального закладу висловила вдячність селищному голові за «ліквідацію» багаторічної загрози для життя і здоров’я наших підлітків, які облюбували недобудову для небезпечних ігор та інших «забав».

У Сахновщинському закладі дошкільної освіти №1 селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, заступник голови Олександр КОБА та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН представили нового керівника комунального закладу Олену ГЕНЬ, що перемогла в конкурсі на заміщення вакантної посади директора.

Працівники закладу дошкільної освіти подякували керівництву громади за нещодавно придбаний для садочка новий холодильник ATLANT.

Крім того, до публікації на офіційній сторінці громади у ФБ від 15.12.2021 року залишено коментар про недотримання У Сахновщинському закладі дошкільної освіти №1 температурного режиму. Селищний голова оперативно відреагував на цю інформацію й перевірив її особисто. Найнижча зафіксована температура становить 17°С, у групі, що знаходиться на другому поверсі. Керівництву закладу надано доручення «тримати» температуру в групах на рівні, не нижче 20°С, це питання – на контролі профільного заступника та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.

17 грудня планується завершити доставку подарунків.

А всіх дітлахів і їх батьків чекаємо завтра на святковому концерті та відкритті Головної ялинки громади й просимо не забувати про карантинні норми!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь