Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відвідали ряд закладів освіти, медицини та соціальної сфери Сахновщинської громади

Дата: 01.12.2021 08:46
Кількість переглядів: 364

Фото без опису Депутат Харківської обласної ради Армен Бакманян спільно з Сахновщинським селищним головою Володимиром Суєцьким, заступником голови Олександром Кобою, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради Григорієм Перкіним відвідали ряд закладів освіти, медицини та соціальної сфери Сахновщинської громади.

У стаціонарному відділенні КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» поспілкувалися з керівництвом, персоналом та підопічними. До Дня людини похилого віку та Дня ветерана мною був подарований холодильник для стаціонарного відділення. Під час візиту переконалися, що він став у нагоді і підопічним, й персоналу закладу, адже свіжість продуктів - важлива умова здорового харчування літніх людей.

У селі Сугарівське оглянули хід виконання робіт зі встановлення системи протипожежної безпеки та переобладнання системи опалення у дитячому садочку. Питаннями Сугарівського ліцею займаємося протягом поточного року. На початку 2021 за рішенням суду заклад освіти мав припинити своє функціонування через невідповідність системи протипожежної безпеки чинним нормам. Вдалося залучити кошти з обласного бюджету для фінансування проекту та встановлення системи протипожежної безпеки. Завдяки цьому ліцей продовжує свою роботу й діти мають змогу отримувати знання в безпечних умовах. Безпечних, проте не цілком комфортних: важливим завданням є облаштування їдальні в приміщенні закладу освіти.

За зверненням батьків, відвідали Сахновщинський дитячий садок №2. У закладі частину вікон не замінено на енергозберігаючі, тому в окремих групах є проблеми з дотриманням належного температурного режиму. Порадившись з директором закладу, дійшли до висновку, що в цій ситуації потрібен комплексний підхід. Тому планується виготовити та реалізувати проект заміни всіх вікон на енергозберігаючі. Їдальня дитячого садочку теж потребує коштів: необхідно виконати поточний ремонт та встановити витяжку.

У Сахновщинському ліцеї №1 було оглянуто хід робіт з демонтажу недобудованої споруди басейну та колишньої церковно-приходської школи, знищеної пожежею, частина стіни цієї споруди стане основою для будівництва каплички. Мав звернення від директора ліцею щодо необхідності побудови огорожі між школою та територією магазину «Посад», деякі недобросовісні покупці якого використовували шкільні клумби як місце для парковки, а всю територію ліцею – як проїжджу частину. На сьогодні магазином встановлено огорожу, наступна наша ціль – огородити територію ліцею повністю, задля створення максимально безпечних умов для учнів.

Відвідали також два заклади, де були залучені кошти обласного бюджету на виконання доручень виборців депутатів Харківської обласної ради у 2021 році: Сахновщинську ЦРЛ та ДЮСШ «Олімп». У лікарні виконується ремонт сходів. Були виявлені певні недоліки та внесені корективи у подальший план ремонтних робіт. У спортивній школі реконструкція тренажерної зали перебуває на фінальному етапі. Нова тренажерна зала буде просторою, світлою та сучасною, а головне - безпечною.

Заклади освіти, медицини та соціальної сфери потребують нашої найбільшої уваги, адже якісна й безпечна освіта, сучасна медицина, спортивний розвиток молоді, соціальний захист наших громадян – одні з найважливіших аспектів життєдіяльності суспільства.

Будемо докладати максимальних зусиль для залучення коштів з бюджетів всіх рівнів, щоб реалізувати заплановане.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь