Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Засідання XIV сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання

Дата: 24.11.2021 15:17
Кількість переглядів: 263

  Фото без опису 24 листопада 2021 року відбулося засідання XIV сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання. З 26 депутатів присутніх 24, 1 з депутатів відсутній без поважних причин (Сидоренко В.В.).  Депутати прийняли ряд рішень та підтримали більшістю голосів звернення, ініційоване  депутатською фракцією політичної партії «Європейська Солідарність» до Верховної Ради України, президента України, генерального прокурора України, щодо негайного вжиття заходів з проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до оборудок Ігора Коломойського з виведення 40 млн. доларів з Приват Банку в офшорні юрисдикції.

Звернення депутатів Сахновщинської селищної ради до Верховної Ради України, президента України, генерального прокурора України

Після нещодавно оприлюднених результатів розслідування Pandora Papers,  здійсненого Міжнародним консорціумом журналістів-розслідувачів, яке виявило участь вищих посадових осіб держави та їх оточення – президента Володимира Зеленського, голови СБУ Івана Баканова, та інших наближених до Презедента України «своїх» людей - у оборудках Ігора Коломойського з виведення 40 млн.дол. з Приватбанку в офшорні юрисдикції.

 Це пляма на репутації України як держави, яка з 2014 року веде війну з агресором, і одночасно реалізує системні реформи. Ці репутаційні збитки кидають тінь і на органи місцевого самоврядування, які активно включені в антикорупційний процес, – з впровадження прозорих закупівель за муніципальні кошти, з запровадження чесних процедур з приватизації комунальної власності тощо.

Ці оприлюднені факти підсилюють соціальну напругу в суспільстві та негативно сприймаються мешканцями Сахновщинської територіальної громади.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Сахновщинської селищної ради, просимо розглянути дане звернення та вжити негайних заходів з проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності причетних осіб.

Відповідь просимо надати депутатам Сахновщинської селищної ради у встановлений законом строк  на електронну адресу sahn_possovet@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь