Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

КОВІД в Україні не збавляє оборотів. Нова хвиля і новий штам ДЕЛЬТА забирають величезну кількість життів українців.

Дата: 01.11.2021 08:17
Кількість переглядів: 342

Фото без описуВже багато разів наголошено на тому, що лише вакцинація – єдиний захист від важкої форми хвороби, а масова вакцинація – єдиний спосіб побороти епідемію. Хто пройшов через жах КОВІДА: реанімацію, ШВЛ, нестачу кисню, хто розгубив у цій боротьбі своє здоров’я чи втратив близьку людину, навіть сумніву не має щодо доцільності вакцинації. А от ті, кого до цього часу КОВІД не торкнувся, часто вдаються у невір’я. І важко не вдатися, коли «диванні експерти» засмітили всі соціальні мережі страшилками та різного роду конспірологічними теоріями. Але якщо існує така шкідлива пропаганда, що стала причиною не однієї сотні смертей українців, то має бути і просвітлення населення в питаннях вакцинації, зокрема в сільській місцевості, адже ми вже не одноразово були свідками того, як по селах хворіють цілими вулицями. І всі, хто мав складну форму захворювання та хто опинявся у реанімації, були невакцинованими…

Сахновщинська селищна рада хоче відмітити ті старостинські округи, які відповідально поставилися до здоров’я своїх жителів і докладають зусиль, щоб побороти епідемію. Старости, діловоди, працівники клубної та медичної систем Лигівського, Катеринівського, Шевченківського та Володимирівського старостинських округів, які вакцинувалися разом зі своїми родинами, стали прикладом для односельчан. Окрім того, в цих округах активно проводилася просвітницька робота. Медичні працівники КУ «Центр первинної медицини» неодноразово виїжджали у вказані старостинські округи для вакцинації громадян. І відсоток вакцинованих там дійсно високий.

Ми вдячні відповідальним працівникам за турботу про життя й здоров’я наших громадян і радимо решті старостатів брати приклад!

Лише разом ми поборемо це лихо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь