Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ОРЕНДАРІ!

Дата: 12.10.2021 14:40
Кількість переглядів: 366

Фото без описуСахновщинська селищна рада повідомляє, що відповідно до Закону України від 28.04.2021 №1423 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» , який набрав чинності 27.05.2021 року до комунальної власності перейшли всі земельні ділянки, розташовані на території селищної ради, тобто змінився власник земельних ділянок. Крім того, змінилась і грошова оцінка земельних ділянок. Зміна власника земельних ділянок та зміна грошової оцінки земельних ділянок є підставою для укладання додаткових угод до діючих договорів оренди земельних ділянок.

У зв’язку з цим Сахновщинська селищна рада звертається до всіх орендарів земельних ділянок, розташованих на території селищної ради з проханням звернутися до селищної ради з метою укладення додаткових угод до діючих договорів оренди земельних ділянок.

Для цього вам необхідно звернутися за адресою смт. Сахновщина вул. Шмідта 10 кабінет №25, при собі необхідно мати копію діючого договору оренди земельної ділянки, копію паспорта та ідентифікаційного коду.

У разі не звернення до селищної ради для укладання додаткових угод до діючих договорів оренди, селищна рада вимушена буде звернутися до суду з метою розірвання договорів оренди.

З повагою,

Сахновщинський селищний голова

Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь