Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Дата: 27.09.2021 14:22
Кількість переглядів: 213

Фото без описуЗ метою зниження негативного впливу факторів довкілля на стан здоров’я дітей, попередження масових випадків інфекційних та неінфекційних захворювань в закладах освіти наголошуємо на важливості виконання вимог Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів від 24.03.2016 №234 та Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти від 25.09.2020 №2205 в частині проведення профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти.

Крім того, статтею 21 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» передбачено проведення гігієнічного навчання декретованого контингенту працівників, які підлягають обов’язковим медичним оглядам відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23 липня 2002 року №280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 серпня 2002 за №639/6927.

Сахновщинське відділення Красноградської філії ДУ «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» забезпечене кваліфікованими кадрами і в змозі надати консультаційну, методичну допомогу керівникам підприємств, закладів, установ щодо вирішення зазначених вище питань.

Завідувач Сахновщинського відділення

Красноградської філії ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ»

Лілія ВАКУЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь