Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ТАЛАНТИ НАШОГО КРАЮ

Дата: 14.09.2021 10:52
Кількість переглядів: 173

Фото без опису У Сахновщинському Краєзнавчому музеї проходить ВИСТАВКА майстрині-вишивальниці СОСЄДКІНОЇ НАТАЛІ АНАТОЛІЇВНИ «З любов’ю до України», присвячена 30-річчю Незалежності України.  
 Наталя Анатоліївна Сосєдкіна народилася 14 вересня 1955 року в місті Караганда (Казахстан).
 З раннього дитинства виховувалась у дідуся і бабусі в мальовничому селі Червоний Оскіл Ізюмського району Харківської області. Після закінчення 8-ми класів вступила до Ізюмського медичного училища, протягом 3-х років працювала медичною сестрою в Ізюмській ЦРЛ. У 1976 році стала студенткою педіатричного факультету Харківського медичного інституту. У 1983 році проходила інтернатуру, а далі - залишилась працювати в Кременчуцькій дитячій лікарні. З 1986 року – лікар-неонатолог в Сахновщинській ЦРЛ. Останні роки перед виходом на пенсію – районний педіатр. Заміжня, має сина і доньку.


 Хобі Наталі Анатолівни – рукоділля. З дитячих років має любов до малювання, шиття, майстрування, вивчення творчості художників, народних майстрів.
 Сьогодні, в ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ нашої талановитої землячки, ми бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. 
Запрошуємо всіх сахновщан відвідати АВТОРСЬКУ ВИСТАВКУ нашої шановної ІМЕНИННИЦІ, на якій представлено 57 робіт: картини, вишиті бісером, хрестиком, гладдю та в поєднанні декількох технік; поробки з фетру, бісеру; ляльки; вишиті листівки та серветки; весільний рушник. Як окремий витвір мистецтва – вишиті бісером ікони.
ЗАВІТАЙТЕ НА ВИСТАВКУ Й НАСОЛОДІТЬСЯ ШЕДЕВРАМИ ТВОРЧОСТІ НАШОЇ ЗЕМЛЯЧКИ, ВІДЧУЙТЕ ГОРДІСТЬ ЗА НАШ КРАЙ, ЩО ДАРУЄ СЬОГОДЕННЮ ТАКІ ТАЛАНТИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь