Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Зустріч з батьками учнів Володимирівського старостинського округу

Дата: 05.08.2021 08:13
Кількість переглядів: 276

Фото без опису3 серпня заступник Сахновщинського селищного голови Олександр Коба та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій Перкін провели зустріч з батьками учнів Володимирівського старостинського округу. Після закриття в 2013 році Володимирівської ЗОШ більшість учнів перейшли в школи поза межами нашої громади: сіл Яковлівка та Артільне.

Склалася непроста й болюча ситуація як для батьків, так і для місцевої влади стосовно переходу дітей в Лигівський ліцей.

Згідно діючого законодавства й відповідного рішення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради кожна школа громади охоплює конкретні населені пункти. Села Володимирівка, Орільське та Козирів обслуговуються Лигівським ліцеєм. Лише в цей заклад освіти місцева влада має право й буде організовувати підвіз як учнів, так і вчителів.

Під час зустрічі з батьками учнів, на якій були присутні й вчителі Артільського закладу освіти, представники місцевої влади зіткнулися з дещо упередженим ставленням до Лигівського ліцею. Звичайно, кожна людина має право на особисту думку й власний вибір. Проте, об’єктивні дані говорять самі за себе: випускники Лигівського ліцею 2021 на високому рівні здали ЗНО, не зважаючи на складні умови навчання в часи карантинних обмежень. Матеріально-технічна база закладу відповідає сучасним вимогам: це і чотири класи з інтерактивним обладнанням, і новий спортивний майданчик, якому позаздрять й міські школи. Педагогічний колектив ліцею дружний, відповідальний і професійний.

Ми прагнемо до того, щоб діти хотіли навчатися і навчалися в нашій громаді. Розуміємо, що відстань до Лигівського ліцею значна, тому на цей маршрут планується поставити найновіший шкільний автобус, придбаний минулого року, що адаптований в тому числі й для людей з особливими потребами.

Сподіваємося на розуміння й прагнемо до того, щоб усі діти нашої громади здобували якісну загальну середню освіту в стінах закладів НАШОЇ громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь