Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ГОСПОДАРСТВО ПСП «МАЯК»

Дата: 04.08.2021 09:02
Кількість переглядів: 367

Фото без описуПриватне сільськогосподарське підприємство «Маяк» засноване у 2000 році. З 2020 року господарство очолює Турпал Талхадов – досвідчений, скромний та діловий керівник. ПСП «Маяк» займається вирощуванням зернових, технічних культур та великої рогатої худоби. Для своєчасного, швидкого та якісного збирання врожаю в господарстві закуплено іноземний комбайн Джон Дір та важковантажний автомобіль МАЗ.

До збирання в сільгосппідприємстві підлягає 420 гектарів ранніх зернових культур, з них озимої пшениці – 380 га, ярого ячменю – 40 га. Середня врожайність на сьогодні складає 45 ц/га. На комбайнові Джон Дір добре працює комбайнер Григорій Шукост з водієм автомобіля КРАЗ на відвезені зерна Миколою Явтушенко. Сьогодні жнива в господарстві підходять до завершення.

Після завершення збирання ранніх зернових та зернобобових культур в господарстві відразу розпочнуться роботи по заготівлі соковитих кормів – кукурудзи на силос, площа до збирання якої становить 140 га.

Станом на 1 серпня 2021 року в господарстві ПСП «Маяк» утримується 364 голови ВРХ, з них 163 голови корів. Середньодобові прирости по ВРХ складають 910 грам, це найвищий показник серед господарств громади.

З раннього ранку та до пізнього вечора організовує цей робочий процес бригадир заготівельного відділення Вадим Коломієць.

Задоволені перебігом жнив і роботою в цілому по сільськогосподарському підприємству ПСП «Маяк» Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, завідувач сектору агропромислового розвитку селищної ради Юрій МОСТОВИЙ, спеціаліст сектору агропромислового розвитку селищної ради Олександр ЮДІН.

Сектор агропромислового розвитку

Сахновщинської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь