Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Засідання комісії з питань готовності об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років

Дата: 30.07.2021 09:15
Кількість переглядів: 379

Фото без описуУ Сахновщинській селищній раді відбулося засідання комісії з питань готовності об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Засідання відкрив Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький, який доповів про заходи щодо підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.

Керівники та представники всіх ключових установ та організацій громади: закладів освіти, культури й спорту, медицини, соціальної сфери, комунальних підприємств доповіли про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Керівник теплопостачального підприємства Валерія Стадніченко звітувала про підготовку теплового господарства до роботи.

Було обговорено також питання ремонту доріг загального користування та їх експлуатацію в осінньо-зимовий період.

У питанні щодо забезпечення матеріально-технічним резервом в осінньо-зимовий період було обговорено місцезнаходження пунктів обігріву у громаді.

Загалом підготовка до зими йде за планом.

Комісією було вирішено й доручено:

1. Керівникам бюджетних установ Сахновщинської селищної ради забезпечити реалізацію розроблених та затверджених заходів з підготовки до роботи в зимових умовах 2021-2022 років по галузях соціальної сфери, житлово-комунального господарства.

2. Директорам КНП «ЦПМСД Сахновщинської СРКРХО», КНП «Сахновщинська ЦЛ» СРКРХО спільно з Сахновщинською дільницею Красноградського відділення ПАТ «Харківгаз» відпрацювати питання підготовки газового обладнання, перевірки димових та вентиляційних каналів, підготовки операторами топкових, проходження навчання з охорони праці, повірку вузлів обліку природного газу на предмет придатності до експлуатації, укладення угод на постачання та транспортування природного газу.

3. Водопровідно-каналізаційному підприємству забезпечити стабільну роботу водопровідно-каналізаційної інфраструктури та належну роботу техніки та механізмів в осінньо-зимовий період.

4. Філії «Сахновщинський райавтодор» забезпечити проведення робіт з ремонту доріг загального користування та підготовку техніки до роботи в зимових умовах 2021-2022 років.

Щоб сніг та ожеледиця взимку не були несподіванкою для комунальників, щоб у всіх закладах громади було тепло, необхідно проводити кропітку роботу і входити в осінньо-зимовий період у повній готовності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь